Referencer


Global Team Vikar ApS

Global team vikar er Danmarks førende inde for vikar bureau, vores mission er at lægge kunden i fokus. 

Global team vikar er 100 % danskejet virksomhed med hovedsæde i Taastrup

Igennem flere år har vi haft et tæt samarbejde med vores kunder samt et professionelt personale. Vi arbejder tæt sammen for at udvikle nye former for arbejdspladser. Som kan afhjælpe brugerens specielle behov.

Derfor lægger vi også stor vægt på at give vores kunder, både kunder og personalet, den bedst tænkelige rådgivning og service.

Vi er et globalt selskab med mere end 100 ansatte.

Stengaardbiler ApS

Stengaardbiler.dk ApS 

Køb/Salg/bytte af biler, denne bilforhandler har fået skræddersyet hjemmeside, når kunden opretter en bil på bilbasen/bilinfo dukker den automatisk op på kundens hjemmeside www.stengaardbiler.dk 

Hjemmeisden er også sat sammen med ebb.dk en bedre bilhandel. 

Luxus Bilpleje

Vores hidtil flotteste design for klargøring.

DitAutohus

Velkommen hos Dit Autohus – stedet for dit næste bilkøb!

Dit Autohus er dit sted at handle biler. Til daglig ledes det af Monir, som efter 10 år i bilbranchen har valgt at hæve service niveauet for nyere brugte biler.

Hos Dit Autohus, får du altid en ærlig og professionel rådgivning indenfor bilkøb og bilsalg. Vi har et godt håndplukket udvalg af nyere og brugte biler til salg – og er I på udkig efter en bil, vi ikke lige har på lageret, så kan vi anskaffe den til en ca. efterstræbt-pris.

Biler er vores passion. Vi lever af det, og som privatpersoner ved vi, hvad vi ville forvente af en bilforhandler, derfor leverer vi vores biler med samme passion og glæde. En brugt bil behøver ikke at ligne en brugt bil. Vores biler er altid top klargjorte, velplejede og nyservicerede ved levering, så I med glæde kan køre hjem i jeres nye bil efter en god handel.

Hos Dit Autohus tager vi gerne din brugte bil i bytte. Vi tilbyder en attraktiv konkurrencedygtig pris for jeres bil, og/eller finansiering af jeres nye bil.

ebb.dk en nem bilhandel

ebb.dk - èn bedre bilhandel! er skabt for at bryde monopolet på bilmarkedet og dermed gøre op med de "dyre" priser som de store aktører tager for deres services. Ved at have minimale driftsudgifter, tilbyder ebb.dk, både erhvervskunder samt private kunder gratis oprettelse af basisannoncer, og betaler kun auktionsalæret når handlen er gået igennem dvs. solgt eller gratis! Bag ebb.dk står et dedikeret team af kvalificerede personer med mange års erfaring indenfor auto- samt it-branchen. Brugte biler køb salg bytte

BSBILER

Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra branchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nærmeste. Som et nyt tiltag til forretningen har vi fået et værksted og egen bilplejecenter tilknyttet, så reparationer og vedligeholdelse kan ordnes omgående.

Ydermere har vi favorable samarbejdsaftaler med finansieringsselskaberne Santander Consumer Bank, Accept Auto, Dan Aktiv og Ikano Bank, som klart er til fordel for dig.

Kvalitet, service og tillid er 3 grundlæggende ord for BS Biler. Disse 3 nøgleord er grunden til, at vi har eksisteret i så mange år; vi bruger ikke store beløb på markedsføring, da de fleste kunder kommer, fordi de har hørt fra andre, at tingene foregår seriøst, professionelt og med et smil på læben.
Vi tager dette renommé meget alvorligt og gør vores ypperste for, at vores kunder får en optimal service hver gang.

Drivkraften bag BS er en brændende interesse for biler, samt en professionel baggrund med 20 års erfaring i branchen. Biler i alle segmenter, fra varebiler til sportsvogne, har fyldt en travl hverdag siden 1994.

Vi finder vores biler ud fra det store netværk af forhandlere, som vi har oparbejdet igennem årene, og vi køber kun biler med servicebøger, samt biler som ikke har haft større trafikskader.

Vi lægger en ære i at kunne byde velkommen i attraktive og behagelige omgivelser.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen her hos BS biler !

Allround Byg

Allround Tømreren ApS blev stiftet i 2003 af Morten Andreasen. I dag er der yderligere 15 ansatte tilknyttet firmaet.
Morten Andreasen stiftede firmaet 16.juni 2003. Han havde gået med planer om dette siden han startede i lære i 1998 hos en mindre tømrermester i lokal området. Efter endt militær uddannelse og færdiggørelse af brandmands eksamen, var tiden inde til at starte firmaet.

Sundheds-Huset

En lang række forskellige behandlinger og hold

I Sundheds-huset i Odense byder vi alle velkomne i nye, lyse rammer, hvor en lang række kompetente og imødekommende behandlere står klar til at hjælpe dig. Tværfagligheden er i centrum, og alle behandlere arbejder derfor tæt sammen. Vi tror på, at det er på den måde, vi kan give dig den bedste oplevelse. Vi lægger stor vægt på at skabe et åbent, positivt og anerkendende miljø, hvor både voksne og børn føler sig velkomne. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Uniclean

UniClean Aps blev stiftet i 2009 og har været på markedet siden. Vi har beskæftiget os med alt fra privatrengøring til vandskader og erhvervsservice. 
Vi lægger stor vægt på at yde den bedste kundeservice og vores motivation ligger i din tilfredshed. Velkommen til UniClean Aps

DSS

DSS ApS tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov. På denne måde sikrer vi at kunden er i centrum, og dermed dækkes behovet samt kravet for opgaven.

Odense Rengøringsfirma

Odense Rengøringsservice opfylder servicenormen, der stiller fælls servicekrav til alle medlemmer af Brancheorganisationen SBA. Derudover Har Odense Rengøringsservice sin egen kvalitetssikringsmanual, der helt ned i detaljen skaber overblik for servicemedarbejderen og inspektøren, som i samarbejde med kunden skaber et rent arbejdsmiljø for Dem deres medarbejdere og Kunder

Forventnings afstemning.

 Når ordren modtages, udarbejder Odense rengøringsservice arbejdsinstruktioner og vore  servicemedarbejdere modtager træning/undervisning i den korrekte udførelse af opgaven. Fuld tilfredshed i samarbejdsaftalen Dette sikrer at vore kunder altid ved, hvad der kan forventes og Odense rengøringsservice kender opgavens omfang 100%. 

 

Lad os ringe dig op, så vi kan tage en snak om dine behov

Vi støtter